Pages

Subscribe:

28 Ağustos 2012 Salı

Sarımsaklı Ekmek , Sarmısaklı Ekmek

Sarımsaklı Ekmek , Sarmısaklı Ekmek


 MALZEMELER

Ekmek dilimleri
4 dis sarımsak
1/2 cay bardağı zeytinyagı
1 tatlı kaşığı kekik
tereyagı

 

HAZIRLANIŞI
 

Öncelikle fırın tepsimizin üzerine yağlı bir kagıt yerlestirip ekmek dilimlerini kağıdın üzerine sıralayalım. Sıraladıgımız ekmeklerimizin üzerine çay kaşıgı kullanarak bir miktar tereyağı sürelim.
Kase içerisinde önceden ezerek hazırladığımız sarımsak, kekik ve zeytin gibi malzemelerimizi karıştıralım ve dilimlenmiş ekmeklerimizin üzerine bu karşımı sürelim. Fırınımızın üst kısmını 180 derece olacak şekilde ısıtalım. Fırında ki ekmeklerimiz kızarmaya başlayıp sarımsagın kokusu gelmeye başlayana kadar özenle pişirelim.



Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız